• Тя

Разходка из Витоша

Делничните дни са истинските почивни дни за разходка из Витоша.Няма ги тълпите от хора и опашката от коли; няма го шума от акумулатори. Чуват се само птичи песни и жужене на пчелички и мухички. Разминавам се с няколко любители на планината, потънали в мисли. Кимваме си едва доловимо, продължавайки всеки по своята пътека и размисли. Почти мистично изживяване!

Разходка из Витоша

Дробовете ми се изпълват със свеж въздух, а съзнанието ми се изчиства от токсичните мисли. Всяка крачка сред природата е лековита за душата!


А когато се изморих, трябваше само да се огледам наоколо и да си харесам дърво, под което да седна на сянка и да си почина.

Разходка из Витоша

Един ден бродене из Витоша беше достатъчен да се заредя с положителна енергия и мисли, с които да посрещна идващите работни седмици.

Синхронът с природата, усещането за свобода сред цъфналите витошки поляни е задължително преживяване за всеки жител и гост на столицата.


Разходка из Витоша

В момента има 3 автобусни линии, които ходят до различни части на Витоша (делник и празник) :


Номер 63 – бул. Цар Борис трети – Златни Мостове (начална точка за множество пътеки и хижи)

Номер 64 – Зоопарка/Центъра по Хигиена до Боянското ханче (начална точка за маршрут до Боянския водопад, х. Момина скала и др)

Номер 66 – Зоопарка- Хотел Морени ( близо до х. Алеко и маршрути за Черни връх, село Железница и много други)


Разходка из Витоша

Какви късметлии сме, че на един автобус разстояние от София имаме райска градина за разходки.

66 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички