Shadowlands: Съвети за вдигане 50-60

Остават броени часове до пускането на Shadowlands и ако сървърите благоволят смятам да трайхардна зверски.

Shadowlands leveling

Ще ви споделя как планирам да процедирам и се надявам тази информация да бъде полезна и за вас.


Преди да започна искам да вметна, че Azerothian Auto-Pilot е винаги страхотен избор и по един или друг начин ще го съчетая с моя левелинг. Единственото ми притеснение е колко още играчи ще го използват и съответно колко ще сме скупчени на едно и също място за едни и същи куестове.


Най-важното, което трябва да знаете – в този експанжън не е само ключово да се качим до новото максимално ниво. Задължително трябва да се приключат всички Главни куестове за да може да се отключи енд-гейма.

Това означава, че ако видите куест с кафяв щит около познатата жълта удивителна – трябва да го вземете задължително.


Имайте на предвид, че основните куестове няма да са достатъчно за да качите до 60.


Този път прогреса е заключен зад нива

За да преминете от Bastion в Maldraxxus трябва да сте ниво 53

За да преминете в Ardenweald трябва да сте ниво 55

За да преминете в Revendreth трябва да сте ниво 58

Shadowlands leveling

Какво планирам: Със сигурност ще изпусна максимален брой от страничните куестове в първата зона.

За първи път от много време насам захвърлят всички играчи на едно и също място и ще се опитам да издърпам масата, като прогресирам към следващата зона възможно най-бързо.

От втората зона смятам да обирам всички странични куестове, но ще изпълнявам само тези, които са ми попътни около главната история. Ще ги държа в мен до преминаване към следващата зона и каквото не съм направил ще изоставя.


War mode

Задължително ще бъде използван в The Maw по-надолу ще обясня подробно конкретно за там какво смятам да направя.

Ако бях Алианс вероятно нямаше да изтърпя изкушението, но тъй като съм Орда нямам намерение дори да пробвам. Имам подозрения, че доста хора ще предпочетат безопасния вариант и ще са си изключили War Mode в началото и ако успея да набера достатъчно преднина и не засичам хора от противниковата фракция може и да отскоча да го пусна.Предмети

Аз играя демон хънтър така че обикновено го пропускам, но както винаги запасяване с Goblin Glider Kit е доста добра идея.


В началото ще използвам за маунта ми Light-Step Hoofplates което увеличава скоростта с 20%.

Когато успея да набера достатъчно предина ще сменя на Comfortable Rider’s Banding – с този предмет няма да можете да бъдете дейзвани докато сте на кон. Gun Shoes e много добър предмет, но е малко скъпа инвестиция. Ако можете да си ги създадете или позволите – късметлии.


Дръмс за Bloodlust/Heroism, фласкове, храни и руни, поушъни задължително както си му е реда.

За съжаление голяма част от поушъните са с таван и не работят след 50 ниво така че не е нужно да се презапасявате с тях, но поне в началото няма причина да не се възползвате.


Умения

Смятам да си използвам всички големи кулдауни – на кулдаун.

Ако видя, че демон формата ми е ъп – веднага се мятам на тежкия моб от куеста или ако не е такава ситуацията събирам възможно най-много мобове, които мога да понеса. Не си жалете уменията. Там са за да ги ползвате и няма смисъл големия бъф да седи неизползван 40 минути само защото го пазите за „ако се наложи“ или спешни ситуации.

Shadowlands leveling

Освен това във всяка зона ще получаваме уменията предоставяни от Ковенантите – възползвайте се максимално и от тях.

Мисля изцяло да пропусна Професиите по пътя 50-60. Ще спестя от всяка секунда за дране на животно, късане на минзухари или копаене на мини.

Откъм Адони единственото, което смятам, че е задължително е Autoturnin и Sell Junk.

Директното обиране на куестове и продаване на всички сиви предмети без излишни кликове значително подобрява времето за вдигане на нива и заслужава да му се обърне внимание.


Планове за зоните:


The Maw

Това е сценарии и съответно ще сте абсолютно сами вътре, така че задължително се възползвайте от War Mode. Тук смятам да изнасиля всеки един предмет и всяко едно умение с което разполагам. Дръмс на кулдаун, поушъни на кулдаун. Колкото по-бързо се измъкнете от The Maw толкова по-голяма преднина ще имате.


Bastion

Голяма част от куествоете са indoors (а.к.а пещери и подобни, където не можете да се яздите на кон) и съответно там смятам да продължа с изнасилването на поушъните за увеличение на скоростта на придвижване. Освен това мобовете са доста по-жалещи с идеята новите играчи да не бъдат прегазени, за това ако сте добре облечени с висок M+ или рейд предмети – не се притеснявайте да дърпате на поразия. Ще поломите всичко.


Maldraxxus

Казаното за мобовете в Bastion важи с пълна сила и тук – ако сте добре облечени дърпайте смело и безотговорно. По всяка вероятност ще смелите всичко без проблеми.


Shadowlands leveling

Ardenweald

Тук вече ще се сменя гиъра от херойк рейдове и съответно и мобовете са по-трудни, така че фейсрола по клавиатурата не е толкова валидна опция. Освен това тук и гоблин глайдърите започват да стават необходими заради географията на зоната.


Revendreath

Вероятно тук ще заминат най-много глайдъри и освен това мобовете започват да шамарят, като средностатистически пиян баща. Карайте го по-полека за да не губите време в тичане до трупа.


Избягвайте дънджъните няма смисъл от тях.


Толкова по темата.

Надявам се да съм ви бил полезен и ще се радвам да ви видя на енд-гейм.


470 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички