Shadowlands: Митик плюс - сезон 1

Актуализирано: янр 5

Ето ни две седмици след пускането на Shadowlands и настъпи времето за първи сезон на Митик плюс. Има немалко промени и ще се постарая да ви разясня всичко най-важно.

Shadowlands: Митик плюс сезон 1

На първо място трябва да знаете, че в края на всеки митик плюс ще дават само по един предмет.


Таван на максималното ниво на предметите, които ще пуска е малко под херойк рейд нивата и ще бъде 210. От седмичния съндък тавана е 226 и е достатъчно да се направи +14 рън за да го получите.


The Great Vault системата изисква определен брой митици да бъдат изчистени за седмицата за да получите предмети в дънджън категорията. Тъй като TGV засяга всички елементи на енд-гейм ще посветя отделен текст на темата преди края на седмицата.


Променени и премахнати приставки (Affixes)

Teeming – Допълнителни мобове присъстват в инстанциите.

Skittish – Враговете обръщат по-малко внимание на заплахата генерирана от танковете.

Тези две приставки са напълно премахнати за сега.


Bursting – Когато убивате траш той експлодира и слага дот на всички играчи, който нанася щета в продължение на 4 секунди и стаква.

Този ефект вече е променен да причинява магически щети и може да бъде премахнат (диспелнат).

Освен това в предишната си версия нанасяше щети равни на % от кръвта на играчите, а вече е конкретна цифра, която се влияе само от нивото на митиците.


Volcanic – Докато сте в битка враговете периодично поставят локва под краката на играч, която гърми, прави статичен (преди % от кръвта на играчите) огнен демидж и хвърля ударените във въздуха.

Sanguine – Убитите врагове оставят локва на земята, която лекува другите мобове с по 5% от максималната им кръв всяка секунда. Локвата седи 20 секунди (Променено от 60).


Grievous – Ранените играчи страдат от увеличаваща се периодична щета, докато не бъдат излекувани напълно. Овъртайм хиловете махат по 1 стак. Демиджа е променен на статичен и според зависимост от ключа (Преди беше % от кръвта на играчите).


Explosive – Докато сте в битка враговете периодично призовават експлодиращи орбове, които ще се взривят, ако не бъдат унищожени. Орбовете се появяват „една идея“ по-далеч от мобовете.


Нови Affixes


Prideful – първата сезонна приставка добавена в Shadowlands.

Играчите преливат от гордост, когато побеждават не-босове и в даден момент формират „Манифестация на гордостта“. Побеждаването на Манифестацията увеличава силата на играчите драстично.

5% Мана регенерация в секунда, Увеличение на щетите с 30% и скоростта на движение със 60% за 1 минута.


Inspiring (4то ниво ключ)

Някои мобове имат внушително присъствие, което подсилва съюзниците им.

Spiteful (4то ниво ключ)

Духове се вдигат от труповете на мобовете и преследват случаен играч.

Бият здраво в меле.


Storming (7 мо ниво ключ)

Докато сте в битка мобовете призовават вихрушки, които нанасят щети, хвърлят играчите и прекъсват всички действия.


Като за финал:

2 ачийвмънта, които ще представляват интерес:

Shadowlands Keystone Conqueror: Season OneПри изчистване на всички достъпни дънджъни на ниво 10 или по-високо през сезон 1 за време ще спечелите титла „The Proud”

Shadowlands Keystone Master: Season OneСъщото изискване но с ключове 15 и на горе ще получите Sintouched Deathwalker маунт.


Успех и лесни епици на всички!

151 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички

Замъкът Bannerman